Tunne Suhde

Tietoa minusta

Olen psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti, TRE-ohjaaja Sini Rantakari.

Olen aloittanut työskentelyn kasvun, suhteiden ja elämän kipukohtien kanssa nuorisotyössä ja lastensuojelun sosiaalityössä. Terapiatyön olen aloittanut kirkon perheneuvonnassa 2006. Lasten, nuorten ja aikuisten ryhmien ohjaamisesta minulla on yli 20 vuoden kokemus. Luennoinnin ja kouluttamisen osuus työssäni on kasvanut vähitellen.

Psykoterapiaopintojen lisäksi olen opiskellut Lontoon Tavistockissa psykoseksuaalisuutta (Certificate of Psychosexual Studies) sekä masennuksen hoitoa integratiivisen aikarajallisen pariterapian keinoin. Olen opiskellut myös psykodraamaa (TRO-ohjaaja), expressiivistä taideterapiaa, terapeuttista kirjoittamista ja bibliodraamaa (bibliodraamaohjaaja). Tällä hetkellä olen dialogisen psykoterapian kouluttajakoulutuksessa.

Tanssi ja tarinateatteri ovat olleet tärkeä osa elämääni ja kasvuani parinkymmenen vuoden ajan. Kirjoittaminen on aina ollut minulle tärkeä ilmaisun muoto niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessakin mielessä. Perheeseeni kuuluvat puolisoni ja neljä lastamme.